Mozard

Mozard B.V. is een innovatief softwarebedrijf. Mozard levert een maatschappelijke bijdrage door organisaties in het algemeen en overheidsorganisaties in het bijzonder te ondersteunen bij het verbeteren van de (elektronische) dienstverlening en het optimaliseren van hun informatievoorziening.

Organisaties die voor Mozard kiezen zijn, door een goede inzet van de producten en diensten, in staat een besparing van 80% op het huidige applicatielandschap te realiseren. De Mozard software is geschikt voor alle soorten organisaties. Onder de klandizie bevinden zich kleine organisaties en ook zeer grote (regionaal én nationaal) opererende organisaties.

De Mozard Suite is een ‘all in one’ softwareplatform voor het verbeteren van de dienstverlening en de interne bedrijfsvoering. De Mozard Suite bestaat uit webbased en generieke functionaliteit waarmee organisaties de dienstverlening en informatievoorziening flink kunnen verbeteren tegen lage kosten.

Sinds oktober 2016 maakt ook de gemeente Tynaarlo gebruik van ons softwareplatform, de Mozard Suite. Alle medewerkers van de gemeente werken inmiddels al met de Mozard Suite!

Voor meer informatie over Mozard: www.mozard.nl
En bekijk de animatiefilm via https://www.youtube.com/watch?v=EX6AmQ_ODzE