MACG, Extenzo, Wooncreatie, Inside Wonen en UrbanLiving

Verbinden en elkaar versterken, dat is onze kracht. MACG, Extenzo, Wooncreatie, Inside Wonen en UrbanLiving zijn partnerbedrijven. Samen verzorgen wij alles op het gebied van wonen, bouw, omgeving en infrastructuur. De lijntjes tussen de organisaties zijn kort en hierdoor ontstaat er een synergie die staat voor maatwerkoplossingen, duurzame adviezen en bruikbare concepten. Centraal in onze aanpak is het verbinden van kennis uit diverse werkvelden en organisaties.

MACG is een innovatief en dynamisch ingenieursbureau op het gebied van bouw, milieu en infrastructuur. MACG heeft ervaring in ‘omdenken’ en zoekt altijd naar nieuwe en passende oplossingen voor zowel ondernemers als overheden.

Extenzo is een zelfstandige en onafhankelijk vastgoedontwikkelaar die staat voor kwaliteit en creativiteit. Naast een frisse blik op vastgoed biedt Extenzo tevens strategisch advies. Wij bieden een totaalconcept aan van ontwikkelconcept tot visualisatie, stedenbouw en architectuur tot marktonderzoek en afzetbaarheid.

Het samenbrengen van mensen, ideeën en locaties. Dat is de missie van Wooncreatie. Wooncreatie adviseert en begeleidt mensen bij het bouwen van een eigen woning, samen met hun toekomstige buren. Wooncreatie maakt het proces overzichtelijk en biedt ondersteuning bij het vormgeven van de woonwensen.

In Wezup vind je de unieke woonwinkel van Inside Wonen en meer. Inside Wonen biedt een unieke beleving waarin wonen, mode en bloemen worden gecombineerd. Tevens bieden wij interieuradvies voor zowel particulieren als het bedrijfsleven en helpen u met het creëren van de sfeer die u voor ogen hebt.

Tot slot maakt UrbanLiving het rijtje af. UrbanLiving verhuurt hoogwaardige (nieuwbouw) woningen in de vrije sector.