Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten:

– Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen
– Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen

Wereldwijd telt Canon drie regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 277 dochterondernemingen. Dagelijks zijn hier meer dan 198.000 werknemers actief.

In Nederland heeft Canon vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Amstelveen. De Consumer Imaging activiteiten zijn geconcentreerd in het kantoor in Amstelveen.

Onze filosofie
Kyosei, Canon’s bedrijfsfilosofie, vormt de kern van ons merk, onze activiteiten en onze sponsoring. Kyosei is een Japans woord en betekent “samen leven en werken aan een gemeenschappelijk doel”, een principe dat onze waarden vormgeeft en onze morele verantwoordelijkheid weerspiegelt als goed bedrijf.