Sponsoren

Sponsoren bedankt!

We zijn onze sponsoren dankbaar. Hiernaast ziet u de partners van FesTYvals. Zij houden van een goed verhaal. Samen met hen streven we een gemeenschappelijk doel na.

Wilt u ook sponsor zijn?

We overleggen graag met u over een sponsorvoorstel op maat. Het programma van culturele gemeente van Drenthe is geschikt voor een breed en omvangrijk publiek. We bieden pakketten die op de behoefte van uw organisatie is gericht. Wilt u weten wat u kunnen bieden zodat u naamsbekendheid genereert of meerwaarde voor uw eigen klanten?

Neem voor meer informatie contact op met Barbara Brandtner:
Mail:
info@festyvals.nl

 

Nedmag

Nedmag is sinds 1981 gevestigd in Veendam met twee winningslocaties waar zeer zuiver magnesiumzout wordt gewonnen en een productielocatie waar dit zout wordt omgezet in andere producten.

EMTÉ Vries

Als ‘Lekkerste supermarkt van Nederland’ heeft de EMTÉ een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten, waarvan een groot deel in de winkel zelf bereid wordt.

DTL Lasertechniek

DTL Lasertechniek uit Tynaarlo is dé specialist op het gebied van laser- en multimediashows. DTL Lasertechniek heeft zich gespecialiseerd in laser en alle mogelijkheden die er zijn op dit gebied.

Albert Heijn Zuidlaren

Eén van de sponsoren is de Albert Heijn in Zuidlaren. De supermarkt aan de Stationsweg is iedere dag geopend tussen 8.00 uur en 21.00 uur.

PlasBossinade

PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland.

Jumbo Pepping Eelde

Jumbo Pepping Eelde is gelegen aan de Stoffer Holtjerweg. De supermarkt heeft ook een slijterij.

Pulastic Sportvloeren

Pulastic Sportvloeren uit Deventer ontwikkelt, produceert en installeert sportvloeren. Kennis, kunde en jarenlange ervaring helpen het bedrijf met het leveren van de uitstekende kwaliteit.

Maallust

In 2011 begon Maallust met het brouwen van ambachtelijk bier. Ruim zes jaar later worden hun speciaalbieren door heel Nederland verkocht en mag de bierbrouwerij in Veenhuizen zich scharen onder de toonaangevende ambachtelijke bierbrouwerijen.

Siesling

Gevelreiniging en gevelrenovatie is meer dan alleen maar “vuil” verwijderen en voegwerk repareren. Want in veel gevallen hebben deze werkzaamheden vooral tot doel de oorspronkelijke staat van de gevel te herstellen.

Gasunie

In Europa vertrouwen we op aardgas. Het geeft ons de energie om te werken, te leven en te genieten. Daarom werkt Gasunie elke dag hard aan een veilig en betrouwbaar gastransport.

Nederlandse Aardolie Maatschappij

Vanaf begin jaren 70 tot op heden is door de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) gas gewonnen uit gasvelden in de gemeente Tynaarlo. Deze kleine gasvelden hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse energievoorziening.

New Nexus Mobile

Bij het maken van je eigen app komt dankzij het App CMS van New Nexus Mobile geen ingewikkelde programmeertaal kijken. Voor een vast bedrag per maand kun je je eigen app samenstellen en onbeperkt wijzigingen doorvoeren.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven.

Mozard

Mozard B.V. is een innovatief softwarebedrijf. Mozard levert een maatschappelijke bijdrage door organisaties in het algemeen en overheidsorganisaties in het bijzonder te ondersteunen bij het verbeteren van de (elektronische) dienstverlening en het optimaliseren van hun informatievoorziening.

Rabobank Assen en Noord Drenthe

Rabobank Assen en Noord-Drenthe wil elke dag waarde toevoegen voor haar regio. Actief zijn in uw omgeving, samen met en voor haar leden en klanten. Een aandeel in elkaar.

OVIV

Het OVIV sponsort het Bonifatiusfestival in Vries.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten. Vanaf het hotel bent u binnen een paar minuten met de bus in de binnenstad van Groningen.

De Jongens van Lucht

Wij produceren evenementen en video’s. Met als doel om mensen op verrassende wijze uit te dagen… Zowel in beeld als in ervaring. Het is anders, het is realistisch, het is energiek!

Zuidema groep

Zuidema Groep is een meer dan 50 jaar oud familiebedrijf met een gevestigde naam in Noord-Nederland. Vanuit onze vestiging in Hoogeveen zijn wij actief in de drie noordelijke provincies en in de kop van Overijssel.

Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven.