Kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo

Kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo hebben voor het culturele jaar werken gemaakt die gefotografeerd en uitvergroot zijn tot blowups van 2 bij 1,5 meter groot. De zestien doeken hangen bij de verschillende locaties van de evenementen in het culturele jaar.

De kunstenaarsvereniging is opgericht in 2006 en heeft nu meer dan 35 actieve leden. Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van professionele beeldend kunstenaars die wonen en werkzaam zijn vanuit de gemeente Tynaarlo. Binnen de vereniging zijn verschillende kunstdisciplines vertegenwoordigd. Te denken valt aan schilderen, tekenen, beeldhouwen en fotografie, maar de leden doen ook aan grafisch werk, film, illustratie of maken muziek.

Project: Zestien grote doeken met daarop werk van kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo hangen bij de verschillende locaties van evenementen in het culturele jaar.

Planning & looptijd: Dit project loopt van mei 2017 tot en met juni 2018

Blowups

Locatie

De locatie van dit evenement verschilt. De doeken worden bij de verschillende locaties van evenementen in het culturele jaar geplaatst. Zie ook de brochure van VanTyNaarLo.

Meer informatie

Meer weten over kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo? Op hun website is meer informatie te vinden.