Koepeltjes Festival in Eelde:
2 dagen en voor de hele gemeente

Vanwege het culturele jaar in de gemeente Tynaarlo, stelt de organisatie van het Koepeltjes Festival het festival en alle podia beschikbaar voor inwoners uit de gehele gemeente. Daarnaast duurt het festival dit jaar niet één, maar twee dagen lang.

Het Koepeltjes Festival met als thema ‘CultuurHeel Tynaarlo’ begint vrijdag 30 juni om 20:00. Op zaterdag 1 juli start het festival al om 13:00. Op beide dagen duren de festiviteiten tot 01:00 ’s nachts. Twee dagen lang zal het centrum van Eelde, Museum De Buitenplaats en de Dorpskerk worden omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. Op het terrein komen vier podia met livemuziek, meerdere koepeltenten met klein entertainment, een klassiek podium, een gedichtentuin en diverse horecapunten. Ook is er straattheater en kunst te vinden en is er met een kinderplein met klimwand ook aan de kinderen gedacht.

Iedere inwoner van de gemeente Tynaarlo die iets te presenteren heeft op het gebied van ART kon zich aanmelden voor het festival.

Planning & looptijd: Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017

Locatie

De activiteiten vinden plaats op het festivalterrein in het centrum van Eelde.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het evenement: www.koepeltjesfestival.nl. Daar is ook het volledige programma te vinden.