Kinderkoor Essenza

Zingt uw kind graag en zit het in groep 5, 6, 7 of 8? Dan is dit project echt wat voor hem of haar! Binnenkort start vrouwenkoor Essenza uit Vries namelijk speciaal voor het culturele jaar in de gemeente Tynaarlo met een kinderkoor. Gezamenlijk zullen zij op zaterdag 7 april 2018 een concert geven. 

Het tijdelijke kinderkoor zal op 20 donderdagmiddagen van 17.00 uur tot 18.00 uur oefenen in Dorpshuis De Pan in Vries. De dirigent van het koor is Marthje Nieuwenhuis. Gezamenlijk zullen er liedjes uit veel verschillende landen worden gezongen. Maar let op! Aan het project kunnen maximaal 30 jongens en meisjes meedoen, dus geef je snel op!

Vrouwenkoor Essenza is dit project gestart omdat het ook graag kinderen uit Tynaarlo wil betrekken bij het culturele jaar. Het project wordt gesteund door het Prins Bernard Cultuurfonds en de gemeente Tynaarlo.

Meer informatie:
• Essenza zoekt jongens en meisjes uit groep 5 t/m 8 uit de gemeente Tynaarlo die zingen leuk vinden
• In totaal kunnen er 30 kinderen meedoen. Let op: vol is vol!
• Er zijn 20 repetities op donderdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur
• De eerste repetitie is op donderdagmiddag 2 november
• De repetities vinden plaats in Dorpshuis De Pan in Vries
• Het concert staat gepland op zaterdag 7 april 2018 in de Bonifatiuskerk in Vries
• Kort voor het concert wordt er een of twee keer samen met het vrouwenkoor geoefend
• Dirigent van het kinderkoor in Marthje Nieuwenhuis
• Dankzij de partners van het project liggen de deelnemerskosten voor de kinderen laag. Voor 20 euro kan uw kind al deelnemen. Mochten de kosten een probleem zijn, dan vraagt Essenza u om contact met ze op te nemen. Ze willen hier dan graag een oplossing voor zoeken, omdat ze graag willen dat ieder kind mee kan doen.

Locatie

De repetities vinden plaats in Dorpshuis De Pan in Vries. Het concert staat gepland op zaterdag 7 april 2018 in de Bonifatiuskerk in Vries.

Meer informatie

Voor het aanmelden van uw kind kunt u mailen naar een van de bestuursleden van Essenza via marionne.sikma@kpnmail.nl. Hetzelfde geldt wanneer u vragen hebt, bijvoorbeeld over de kosten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggemaild of gebeld. Essenza vraagt u dan ook uw telefoonnummer in de mail te vermelden.