Nhung Dam Ha Ha Happiness

Inclusief signeersessie en boekenweekgeschenk!

In het kader van de landelijke Boekenweek speelt theatermaakster, schrijfster en actrice Nhung Dam zondagmiddag 11 maart de intieme theatervoorstelling Ha Ha Happiness. In deze voorstelling vertelt Nhung Dam – bekend van haar onlangs verschenen en verrassende debuutroman Duizend vaders (De Bezige Bij) en de populaire NPO1-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen – over haar roman, maar vooral ook over haar leven, afkomst, idealen en dromen.

“Is er een moment waarop je een keuze maakt die alles voor de rest van je leven bepaalt?” Voor het antwoord op deze vraag en als input voor haar voorstelling ging Nhung Dam met mensen over de hele wereld in gesprek over het geluk van alledag.
Niet over het grote geluk van een miljoen winnen of beroemd zijn, maar het geluk van een scholekster in de tuin, van de geur van verse was, een roze zonsondergang, een gezond kloppend hart. Nhung Dam neemt haar publiek tijdens haar voorstelling mee in de persoonlijke vragen die ze stelt, over de keuzes die eenieder maakt in zijn of haar leven.

Nhung Dam (1984) is van Vietnamese afkomst en ging na haar studie psychologie naar de Amsterdamse Toneelschool. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels.

Signeersessie
Nhung Dam is graag bereid om na de voorstelling haar debuutroman Duizend vaders te signeren. The Read Shop Express Eelde is met haar boeken – plus het Boekenweek-geschenk – in De Melkfabriek aanwezig!

Aanvang:  11 maart 2018, 15.00 uur | Entree: € 15,- | Spel: Nhung Dam | Concept en tekst: Nhung Dam en Koos Terpstra | Duur: circa 65 minuten | Met dank aan: De Bezige Bij en
The Read Shop Express Eelde | Meer informatie en reserveren: www.vriendenmelkfabriekbunne.nl

Op een rijtje

ZONDAG 11 MAART
15.00 uur. Ha Ha Happiness. Theatermaakster, schrijfster en actrice Nhung Dam (1984) vertelt in deze intieme theatervoorstelling over haar roman Duizend vaders, maar vooral ook over haar leven, afkomst, idealen en dromen. Meer informatie en reserveren: www.vriendenmelkfabriekbunne.nl | De Melkfabriek – Peizerweg 2 – 9496 PC Bunne.