MuseumSessie De Buitenplaats:
Tim Akkerman in Concert

Vrijdag 07 juli
20:00 – 22:00

Tim AkkermanIn 2011 wist Tim Akkerman zich te ontworstelen aan het imago van tiener- en rockidool en kwam met het zeer persoonlijk en ingetogen album ‘ANNO’, dat werd ontvangen met overwegend positieve recensies. Ook volgden er optredens op onder andere het Songbird Festival. En waar sommige critici de muziek hier en daar nog wat ‘veilig’ vonden, over één ding was iedereen het eens: Tim Akkerman zelf is allesbehalve veilig. Een moedig mens dat zich kwetsbaar durft op te stellen en bereid is alles op te geven om te kunnen doen waar hij echt in gelooft.

Ook nu slaat de eigenzinnige zanger weer nieuwe muzikale paden in. Met een liveband die meer dan voorheen mede verantwoordelijk is voor de eveneens nieuwe sound, wordt er dit keer het gaspedaal steviger ingetrapt dan op ‘ANNO’ het geval was. Momenteel is Tim druk bezig met het schrijven en opnemen van een derde album. Waarvan de singles ‘I’m Still Alive’ (o.a. Radio 2 Topsong) en ‘This Time It’s For Real‘ al een voorproefje zijn.

LET OP: Dit avondoptreden vindt plaats op het buitenpodium. De deuren gaan om 19.30 open.

Programma
19.30 uur: deuren open
19.45-20.30 uur: Timo de Jong (voorprogramma)
20.30-20.45 uur: pauze
20.45-21.30 uur: Tim Akkerman

Entree: €14,-

Locatie

Dit evenement vindt plaats in Museum De Buitenplaats in Eelde
Adres: Hoofdweg 76, 9761 EK Eelde

Meer informatie

Meer weten over De Buitenplaats of over andere musea en exposities in de gemeente? Bekijk dan het artikel op de website hierover. Nieuwsgierig geworden naar Museum De Buitenplaats zelf? De website van het museum vindt u hier.