Plan je verblijf

 

2017 en 2018

Deze site wordt nu gebouwd. 

Straks vind je hier alles over het programma voor een bruisend cultureel jaar. En kun je via onze culturele marktplaats in contact komen met anderen voor vraag en aanbod. Zie de site daarom nu nog maar even als de cadeauverpakking. Langzaam trekken we de strik los. Het is deel van de voorpret.

Stukje bij beetje onthullen we op deze pagina waar je na een mooie dag tot rust kunt komen 

Na het culturele jaar staat de gemeente Tynaarlo op de internationale kaart. Is dat niet wat al te ambitieus voor die nuchtere Drenten? Ambitieus is het zeker. Het wordt een jaar lang genieten! Noteer alvast jouw favoriete evenementen in de agenda!

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten. Vanaf het hotel bent u binnen een paar minuten met de bus in de binnenstad van Groningen. Ook de natuur is binnen handbereik. Vanuit het hotel wandelt of fietst u zo het natuurgebied De Onlanden in of één van de andere prachtige natuurgebieden van Groningen en Drenthe.

Hotel

Wil je op deze pagina jouw hotel, restaurant of café onder de aandacht brengen? Neem voor de sponsormogelijkheden contact op met Barbara Brandtner via info@festyvals.nl.