Programma Berend Botje

Vandaag komen om 15.00 uur de kunstwerken aan in de Oosterhaven van Groningen. Deze
kunstwerken zijn gemaakt door de kunstenaars Gea Koopman, Kitty Boon en Anneliet van Beelen in Tallinn waar Berend Botje ooit stierf. Samen met Binnie Bos en Janneke Gelling, allen van de professionele kunstenaarsvereniging VanTynaarLo, gaven zij de afgelopen drie weken kunstlessen op verschillende scholen in de Gemeente Tynaarlo.
De kunstwerken van de kunstenaars en van de schoolkinderen symboliseren de ziel van Berend Botje die morgen weer teruggebracht wordt naar Zuidlaren in de locatievoorstelling Berend Botje Retour. Eindelijk is Berend Botje dan weerom!

Wie doen er morgen allemaal mee
Schoolkinderen van vijf verschillende scholen uit de Gemeente Tynaarlo, Het Danskwartier, ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, de brandweer van Zuidlaren, Korfbalvereniging Ritola, mannenkoor Vries, Harmonie Vries, The Mississippi Kings, The Cool Quest, Martijn van der Zande, Timo de Jong en Anouk Geerligs. We hopen er met z’n allen een onvergetelijk moment van te maken!

Kaartverkoop

Om teleurstelling en lange wachtrijen te voorkomen koop je het beste je kaartjes vooraf via www.buog.nl

Route intocht

17.00 – 18.00 uur: Start Sprookjeshof, Kerkbrink, De Millystraat, Stationsweg en naar voormalige Prins Bernhard Hoeve terrein Brink o.z.

Programma

 

Festivalterrein open:

17.30 uur start muzikanten Timo de Jong, Martijn van der Zande en Anouk Geerligs. En korte acts van cabaret Aimabele schoften. Je hoeft deze avond niet te koken want er staan diverse Foodtrucks!

19.15 uur aanvang voorstelling Berend Botje Retour

20.00 uur aanvang muziekprogramma met The Mississippi Kings

21.00 uur The Cool Quest  (22.00 uur einde)