Winnaar winactie: ‘We hebben echt genoten’

Paula Prins-Wijnalda uit Hoogkerk deed mee aan de winactie van Festyvals. Met haar bijdrage won ze twee tickets voor het High Tea Festival en een overnachting inclusief ontbijt bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Enthousiast en tevreden blikt ze terug.

“Het was echt een leuke ervaring. Alles was geweldig”, begint ze enthousiast. Paula Prins-Wijnalda won de prijs door mee te doen aan de Facebookactie van Festyvals. Daarvoor moesten mensen een foto of video opsturen rond het thema van het culturele jaar, namelijk ‘Historie met een knipoog’. De winnares koos voor een foto van haar man Camiel, knikkerend. “We hadden nog een pot met knikkers in ons huis staan. Dat deden we vroeger zo vaak. Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, was ik blij verrast.”

Winnaar winactieOnderdeel van de prijs waren twee kaarten voor het High Tea Festival, afgelopen weekend in Bunne. “We zijn beiden groot fan van high tea. Op onze bruiloft hadden we bijvoorbeeld ook een high tea. Dat we naar het festival konden was natuurlijk heel leuk. Er was genoeg te doen. Leuke kraampjes, proeverijen. Hartstikke lekker allemaal. De sfeer was ook heel goed.”

Daarnaast mochten ze in het nieuwe Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk overnachten. “We wonen in Hoogkerk. Het was daarom een extra mooie kans om het hotel eens van binnen te zien. Het is een heel luxe hotel. Mooi ingericht en het ontbijt was heel uitgebreid. We hebben onze buikjes lekker rond gegeten”, lacht ze. “We hebben echt genoten.”