Eten en drinken

2017 en 2018

Deze site wordt nu gebouwd

Straks vind je hier alles over het programma voor een bruisend cultureel jaar. En kun je via onze culturele marktplaats in contact komen met anderen voor vraag en aanbod. Zie de site daarom nu nog maar even als de cadeauverpakking. Langzaam trekken we de strik los. Het is deel van de voorpret.

Stukje bij beetje onthullen we op deze pagina waar je lekker kunt eten en drinken 

Na het culturele jaar staat de gemeente Tynaarlo op de internationale kaart. Is dat niet wat al te ambitieus voor die nuchtere Drenten? Ambitieus is het zeker. Het wordt een jaar lang genieten! Noteer alvast jouw favoriete evenementen in de agenda!

Grand Café Zuidlaren

Grand Café Zuidlaren is een gezellige ontmoetingsplek gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Zuidlaren. Bij Grand Café Zuidlaren kunt u gezellig borrelen aan de bar en/of genieten van heerlijke gerechten die de keukenbrigade dagelijks met veel liefde en verse producten bereidt.

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Naast hotel is Familiehotel Paterswolde ook een restaurant, waar gasten iedere dag terecht kunnen voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch of een heerlijk diner.

Herberg Tió

Herberg Tió in Vries zit in hetzelfde gebouw als waar vroeger ‘Het Wapen van Leiden’ zat. Naast een restaurant, herbergt Tió ook een hotel en zalencentrum. Gasten kunnen er terecht voor zowel lunch, als diner.

Bruin café de Vliegh

Bruin café de Vliegh ligt centraal in het mooie brinkendorp Zuidlaren. Als één van de oudste horecagelegenheden van dit dorp kent de Vliegh een historie die terug gaat tot begin vorige eeuw toen het café een pleisterplaats voor de paardentram was.

Eetcafé Cosineros

Eetcafé Cosineros: een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag. Een grap en een grol, een warme plek (ook buiten), een plek waar je graag bent. Een plek voor een driegangenmaaltijd of een biertje met bittergarnituur. Binnen of buiten, en regelmatig live muziek. Dat is waar Cosineros voor staat.