Eetcafé Cosineros

Eetcafé Cosineros: een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag. Een grap en een grol, een warme plek (ook buiten), een plek waar je graag bent. Een plek voor een driegangenmaaltijd of een biertje met bittergarnituur. Binnen of buiten, en regelmatig live muziek. Dat is waar Cosineros voor staat.
Het restaurant is voorzien van een prachtige bar en heeft plek voor ongeveer 65 tot 70 eters. Aan de voorkant en de zijkant van het restaurant is een verwarmd terras met lekkere stoelen, kussentjes en dekens. Ook ‘s avonds en met koudere buitentemperaturen is het bij Cosineros uitstekend terrasweer. En onder de grote luifel zit je altijd droog. Eetcafé Cosineros is aangesloten bij Tafel & Taxi: door te kiezen voor Tafel & Taxi kun je ontspannen dineren zonder te plannen wie vanavond de BOB is. Je wordt gehaald en gebracht.
Achtergrond
Cosineros is Spaans voor koks. Deze staan in de keuken waar ze naar hartelust koken met de beste ingrediënten: dagverse groenten, mooi vlees, verse vis. Daarbij plukken zij kruiden in de eigen kruidentuin, maken zelfgetrokken bouillon en sauzen of bakken een taart. Zij gaan creatief om met wat er in de koeling op voorraad is. Dan zijn de ‘Cosineros‘ op hun best, dat vinden ze leuk om te doen en dat proef je!

Locatie

Eetcafé Cosineros is gelegen in Zuidlaren.
Adres: Stationsweg 13, 9471 GJ Zuidlaren

Meer informatie

Meer informatie over eetcafé Cosineros vind je op http://cosineros.nl/.