Kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo

Kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo maken voor het culturele jaar werken die worden gefotografeerd en uitvergroot. Deze doeken van 1 bij 1,5 meter groot worden bij de verschillende locaties van de evenementen in het culturele jaar geplaatst. 

De kunstenaarsvereniging is opgericht in 2006 en heeft nu meer dan 35 actieve leden. Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van professionele beeldend kunstenaars die wonen en werkzaam zijn vanuit de gemeente Tynaarlo. Binnen de vereniging zijn verschillende kunstdisciplines vertegenwoordigd. Te denken valt aan schilderen, tekenen, beeldhouwen en fotografie, maar de leden doen ook aan grafisch werk, film, illustratie of maken muziek.

Project: Doeken met daarop werk van kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo worden bij de verschillende locaties van evenementen in het culturele jaar geplaatst.

Planning & looptijd: Dit project loopt van mei 2017 tot en met juni 2018

Locatie

De locatie van dit evenement verschilt. De doeken worden bij de verschillende locaties van evenementen in het culturele jaar geplaatst.

Meer informatie

Meer weten over kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo? Op hun website is meer informatie te vinden.